L’espai jove Bocanord estrena el 5è cicle “Jazz a la Boca”

Programa del 5è "Jazz a la Boca" a l'espai jove Bocanord

Programa del 5è “Jazz a la Boca” a l’espai jove Bocanord

Adrià Puértolas- L’espai jove Bocanord, situat al barri del Carmel de Barcelona, ha presentat la programació del que serà el 5è  “Jazz a la boca”. Es tracta d’un cicle de jazz que té com a objectiu principal donar a conèixer les bandes d’aquest gènere integradades per músics joves a la ciutat de Barcelona. El programa presentat, que cobreix des del mes de febrer al mes de juny, inclou propostes jazzístiques de registre molt diferent amb la voluntat de convertir Bocanord, algunes nits al mes, en “referent com a sala de jazz en viu al districte d’Horta Guinardó”.

L’espai ha triat per obrir el cicle el 22 de febrer una proposta de fusió, poc ortodoxa, la integrada pel pianista Ramon Escalé i la cantant Paula Domínguez, titolada “Gospel Meets Flamenco”. Els dos artistes fusionaran aquests dos gèneres musicals potenciant tot allò que les uneix en una actuació ambiciosa, fruit de quasibé una anys d’experimentació conjunta  en què exploraran, entre d’altres, el soul, l’ànima i el holyghost.

A part d’aquest duo, el “Jazz a la Boca” també incorpora propostes com la de Supersax 2.0, una formació d’onze músics que reinterpretaran els temes que el saxofonista Mes Flory va compondre per la banda “Supersax”, el Joan Casares Quintet, o l’Anthony Angenot Trio.

Leave a comment